Komunikasi karo Supplier? Supplier
Demi Ms. Demi
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
MinFound Medical Systems Co., Ltd

MinFound Medical Systems Co., Ltd

demi.wang@minfound.com

86-575-85855888

MinFound Medical Systems Co., Ltd

ABOUT US

MinFound Medical Systems Co., Ltd

Diadegake ing taun 2011. Duwe luwih saka 600 karyawan, nandur modhal lan dikelola dening MinFound Group Corporation lan para ilmuwan ing saindenging jagad. Perusahaan iki fokus ing riset, pangembangan, Pabrik, dodolan lan layanan peralatan imaging medis paling dhuwur kalebu CT, MR, PET / CT, DR, US, PET / MR, AI, lsp. Nggawe anak perusahaan ing AS lan netepake. jaringan penjualan lan layanan global kanthi bertahap

PRODUK

PRODUK BARU

PRODUK

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

PRODUK

PRODUK BERAT

KONTAK

Tel: 86-575-85855888

Fax:

Ponsel: +8613429506563

Email: demi.wang@minfound.com

Alamat: Floor 1-2 Building 5 No. 129 Yifeng Road Economic and Technological Development Zone, Hangzhou, Zhejiang

Negara / Wilayah: China

Situs web: https://www.minfoundmed.com

Bossgoo Showroom: http://minfound.jw.bossgoo.com

Dhaptar Produk sing gegandhengan